Bestellen

Bij Tuincentrum Sonneveld bieden wij de mogelijkheid om bloemen en planten te bestellen. Zo kunt u op een makkelijke en snelle manier je favoriete bloemen en planten bestellen en ophalen op een moment dat het jou uitkomt. Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bestel nu je bloemen en planten online of kom langs in onze winkel en ontdek ons ruime assortiment.

Je kunt ons bereiken via

Mail: info@tuincentrumsonneveld.nl
Via het contactformulier
Via Facebook
Telefoon: 0162-374411

Bloemen bestellen

Onze uitgebreide bloemenshop beschikt over kleurrijke en geurige bloemen van het seizoen. Of je nu een boeket wilt voor een feestelijke gelegenheid, een vleugje kleur wilt toevoegen aan je interieur of gewoon iemand wilt verrassen, wij bieden een scala aan prachtige bloemen om uit te kiezen. Wil je een boeket bestellen en deze later ophalen of een bestelling doorgeven voor een speciale gelegenheid? Wij stellen jouw boeket zorgvuldig samen en zorgen dat de bloemen voor je klaarstaan op jouw gewenste datum en tijd.

BLOEMEN BESTELLEN

Kamerplanten bestellen

Onze uitgebreide selectie van prachtige kamerplanten heeft de juiste groene, bloeiende, luchtzuiverende, bonte of hangende kamerplanten voor jouw leefruimte. Voeg een vleugje groen toe aan je interieur. Of je nu op zoek bent naar luchtzuiverende planten, weelderige tropische variëteiten of gemakkelijk te onderhouden opties, ons assortiment heeft voor ieder wat wils. 

KAMERPLANTEN BESTELLEN

Grond- en meststoffen bestellen

Bij Tuincentrum Sonneveld bestel je gemakkelijk grond- en meststoffen voor een weelderige en bloeiende tuin. Of je nu je bloembedden nieuw leven in wilt blazen, je gazon wilt versterken of je planten binnenshuis wilt voeden, ons assortiment hoogwaardige grond- en meststoffen heeft het juiste product voor jou. 

GROND- EN MESTSTOFFEN BESTELLEN

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment