Vaste planten

Hou je van standvastigheid, betrouwbaarheid en punctualiteit? Dan zijn vaste planten je op het lijf geschreven. Deze planten komen namelijk trouw elk jaar terug en tonen hun pracht en praal altijd rond dezelfde periode. Dit jaar na jaar als bedankje omdat ze zich helemaal thuis voelen op dat lekkere plekje in je tuin.

Makkelijke tuinplanten

Een ander voordeel is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Dus als je geen groene vingers hebt maar toch een mooie tuin wilt hebben, dan zijn vaste planten jouw nieuwe BFF! Weet je wat zo mooi is aan vaste planten? De enorme variatie die er is. Er zijn vaste planten in alle kleuren van de regenboog, verschillend in vorm en grootte. Sommige vaste planten bloeien in het voorjaar, terwijl andere juist in de zomer of herfst hun mooiste bloemen laten zien. Combineer ze goed en je hebt heel het jaar door een schouwspel in je tuin. 

Vaste planten kiezen

Kom langs en bekijk ons assortiment aan vaste planten. Onze medewerkers staan paraat om je te helpen bij het maken van een keuze. Zo ben je verzekerd dat je naar huis gaat met de vaste plant die bij je past. 

KOM LANGS

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten