Klimplanten

Klimplanten zijn een geweldige aanvulling op elke tuin vanwege de vele voordelen die ze bieden. Ze groeien omhoog en benutten zo de beschikbare ruimte in de tuin optimaal, terwijl ze tegelijkertijd saaie muren of schuttingen bedekken. Klimplanten voegen kleur en textuur toe aan de tuin en bieden schaduw op warme dagen. Ze bieden ook een habitat voor verschillende dieren, zoals vogels en vlinders, en zijn een milieuvriendelijke optie voor het verfraaien van de tuin. Tot slot kunnen klimplanten ook privacy bieden in de tuin, terwijl je nog steeds kan genieten van de buitenlucht.

Populaire klimplanten

Naast de klimroos zijn er nog talloze andere klimplanten. De bekendste is de Clematis en Hedera, maar er zijn natuurlijk nog vele andere klimmers, zoals de sterkgroeiende Bruidsluier, de geurende Kamperfoelie en niet te vergeten de Blauwe regen. Klimrozen moeten goed vastgezet worden omdat ze uit zichzelf niet hechten aan muren en pergola's.

Klimplant kopen

Kom langs in ons tuincentrum en ontdek onze uitgebreide collectie klimplanten! Van decoratieve bloeiers tot groenblijvende klimmers, wij hebben voor ieder wat wils. Laat je inspireren en creëer een groenere en sfeervollere tuin met onze prachtige klimplanten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

KOM LANGS

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten