Tuingereedschap

In ons tuincentrum kun je terecht voor een uitgebreide selectie tuingereedschap om je tuin in topconditie te houden. Ons assortiment omvat diverse soorten tuingereedschap waaronder. 

Basisgereedschap

In elke tuinschuur hoort wel basisgereedschap thuis. Dit is gereedschap wat elke beginnende tuinier jaarlijks nodig heeft, zoals een schep, een schop, een hark, een schoffels, een bezem en een onkruidverwijderaar.

Snoeien

Geen knipbeurt is ons te uitdagend. Of je nu een heg, fruitboom, tuinplant of leiboom moet snoeien. Bij ons kun je terecht voor alle soorten snoeischaren:

 • Bloemenschaar voor jong groen, bloemen, kruiden en oogsten: Ideaal voor het precies knippen van jonge scheuten, bloemen, kruiden en het oogsten van delicate gewassen.

 • Papegaaienbeksnoeischaar voor jong groen en dunne takken: Een papegaaienbeksnoeischaar voor nauwkeurig snoeien van jonge groene plantendelen en fijne takken.

 • Aambeeldsnoeischaar voor dikkere takken en stug hout: Krachtige aambeeldsnoeischaar om moeiteloos dikkere takken en stevig hout aan te pakken.

 • Accusnoeischaar voor krachtige, inspanningsvrije snoei: Accu-aangedreven snoeischaar voor moeiteloos en efficiënt snoeien zonder fysieke inspanning.

 • Telescopische snoeischaar voor hoogtesnoeiwerk: Snoeischaar met telescoopsteel voor gemakkelijk snoeien op hoogte, zonder laddergebruik.

 • Linkshandige snoeischaar voor specifiek gebruik: Speciaal ontworpen linkshandige snoeischaar voor gebruikers die comfortabel met links werken.

 • Snoeischaar voor grote handen: Een robuuste snoeischaar ontworpen voor comfortabele bediening door mensen met grotere handen.

Bewatering

Ook voor het bewateren van je tuinplanten, struiken, bomen en gazon hebben wij het juiste gereedschap. Bij ons kun je terecht voor onder andere:

 • tuinslangen
 • sproeiers
 • gieters

Natuurlijk hebben wij ook alle benodigdheden om uw gazon er op zijn best uit te laten zien.

Merken tuingereedschap

Ons tuincentrum biedt tuingereedschap van verschillende merken. Elk merk heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen die we graag voor je op een rijtje zetten:

 • Talen Tools staat bekend om hun betrouwbare en duurzame gereedschap van hoge kwaliteit. Hun gereedschap is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik. Bovendien biedt Talen Tools een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 • Gardena is een gevestigd merk dat al meer dan 50 jaar tuingereedschap van topkwaliteit produceert. Het merk staat bekend om hun innovatieve en ergonomische ontwerpen die het werken in de tuin nog gemakkelijker maken. Gardena biedt een ruime keuze aan gereedschap voor elke taak in de tuin.
 • Outside Living / Nature biedt een breed scala aan tuingereedschap dat is ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Het merk richt zich op het gebruik van natuurlijke materialen en ecologisch verantwoorde productieprocessen. Bovendien is het gereedschap van Outside Living / Nature ergonomisch ontworpen en gemakkelijk te gebruiken.

Tuingereedschap kopen Tuingereedschap kopen Tuingereedschap kopen

Om een tuin goed te onderhouden is goed gereedschap natuurlijk onontbeerlijk, maar het hoeft niet altijd duur te zijn. Met een spade, een hark en een schoffel kom je een heel eind. Een plantenschepje is vooral in het voorjaar handig om perkplanten te poten.

Nog meer gereedschap

In ons tuincentrum vind je niet alleen bovengenoemd basisgereedschap. Wij kunnen je ook voorzien van een kantensteker om de randjes langs het gazon mooi recht af te steken, een verticuteerhark om mos uit het gazon te harken, een gras- en bladhark en natuurlijk een goede snoeischaar die overigens ook te koop is voor linkshandigen. Voor het zwaardere werk komt de takkenschaar van pas. Kortom, keuze genoeg om de tuin tip top in orde te hebben en te houden.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuin