Tuin

Wil je weten wat het beste gras is voor je tuin en hoe je jouw tuin het beste ondehoud? Wij hebben het antwoord! Bij Tuincentrum Sonnveld maken we van elke tuin een waar feestje. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, wij hebben alles in huis om jouw tuindromen waar te maken. Van prachtige tuinplanten tot een knalgroen gazon en alles daartussenin. Maak je klaar voor een tuinavontuur vol inspiratie, tips en trucs die je groene hart sneller laten kloppen. Kom langs en laat je inspireren! 

OPENINGSTIJDEN

Deze keer is het gras groener aan jouw kant!

Laat je gazon stralen met de producten in ons tuincentrum en ontdek onze tips en producten voor een weelderig gazon waar de buren jaloers op zullen zijn. Maar laten we niet vooruit lopen op de feiten want misschien moet je je gazon nog aanleggen? Dan is graszaad de perfect optie. Laten we even de voordelen van graszaad bekijken:

Voordelen van graszaad: 

  • Lagere kosten;
  • Ruime keuze tussen grasssoorten;
  • Graszaad herstelt zich sneller. 

 

AANLEG GAZON

Voor degene onder ons die al een gazon hebben, je weet dat een mooi gazon niet zomaar van zelf komt. Met regelmatig onderhoud houd je jouw gazon, rijkelijk groen en lekker zacht.

  • Maai regelmatig het gras
  • Geef het voldoende water en mest

Met bovenstaande tips zorg je dat het gazon mooi blijft schitteren in de zon. Indien je vragen hebt, loop dan gerust binnen in ons tuincentrum. Lukt dit even niet? Geen nood, bellen of een e-mail sturen is natuurlijk ook een optie. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord en adviseren je met veel plezier op weg naar een groene en weelderige tuin. 

ONDERHOUD GAZON 

Ontwerp je eigen plantenparadijs

Nu je beschikt over een mooi gazon of in afwachting bent van je levende tuintapijt, is het tijd om je tuin extra te verrijken met tuinplanten. Laat je betoveren door onze uitgebreide selectie tuinplanten. Van kleurrijke bloemen en wentelende klimplanten tot statige bomen en gracieuze heesters, we hebben de perfecte match voor elke tuin.

Vraag je jezelf nu af: "hoeveel planten?" Maak je geen zorgen, want als het gaat om planten kan het nooit te veel zijn! Ze zijn jouw groene vrienden die altijd voor je klaarstaan in de tuin! Kan je maar niet genoeg krijgen van je groene gezelschap? Omring je dan ook in de woonkamer met nog meer groene vrienden zoals onze bloeiende kamerplanten

Verwen je kamerplanten extra met de mooiste buitenpotterie om ze helemaal te laten shinen. Gewoon, omdat jij en jouw kamerplanten het verdienen! Vergeet je ze ook niet tijdig te voorzien van meststoffen? Zo blijven ze groen en gezond. Let wel op dat je de gepaste meststof geeft voor de specifieke plant. Vraag onze medewerkers gerust om advies.

TUINPLANTEN

Tuinieren met gemak

Om al dit onderhoud makkelijk, snel en comfortabel uit te voeren, moet je natuurlijk wel over effectief en efficiënt tuingereedschap beschikken! Denk hierbij maar aan: 

  • Handmatig basisgereedschap van snoeigereedschap tot cultivators; 
  • Elektrisch gereedschap van snoeischaren tot robotmaaiers;
  • Bewateringsgereedschap zoals tuinslangen of geavanceerde micro drip systemen.

Vergeet ook niet om je prachtige creaties te beschermen tegen ongewenste gasten met onze gewasbeschermingsmiddelen. Niets is zo vervelend dan je groene familie te zien lijden. Grijp altijd eerst naar een biologisch middel, blijkt dit niet te werken? Dan is het misschien toch nodig om over te gaan op een chemische middelen. Weet je het even niet? Neem contact op zodat we samen met jou een gepaste oplossing kunnen vinden. 

TUINGEREEDSCHAP

Tuinartikelen kopen bij Sonneveld

Woon je in de buurt van Wagenberg en ben je op zoek naar tuinbenodigdheden? Je treft het! Stap binnen bij Tuincentrum Sonnveld en laat je verwonderen door onze groene wereld. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, wij zijn er om je te helpen bij elke stap van je tuinavontuur. Ontdek onze uitgebreide collectie, geniet van onze gezelligheid en laat je groene dromen uitkomen!

KOM LANGS!