Bloemen Made

Welkom bij Tuincentrum Sonneveld - dé expert als het gaat om bloemen in de omgeving Made! Ben je op zoek naar de meest schitterende bloemen in Made? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ons tuincentrum ligt op slechts 5 min rijden vanuit het centrum van Made en is daarom de perfecte keuze! Bij Groencentrum Sonneveld hebben we een uitgebreid aanbod aan bloemen van uitstekende kwaliteit. Dus twijfel niet langer, kom langs en ontdek alles wat Tuincentrum Sonneveld te bieden heeft. 

Ons assortiment

Bij Tuincentrum Sonneveld vind je de mooiste bloemen uit Made. We hebben een breed assortiment aan seizoensbloemen in allerlei soorten, kleuren en maten. Zo kun je bij ons onder andere prachtige verse snijbloemen vinden, zoals rozen, gerbera's, canna's, hortensia's, tulpen en lelies. We hebben ook een ruime selectie aan gedroogde bloemen, zoals veertjes, lavendel en korenbloemen. Onze bloemen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en worden zorgvuldig gecontroleerd. Hierdoor behouden ze langdurig hun schoonheid, zodat je er extra lang van kunt genieten. 

Beste prijs-kwaliteit

Al jaren komen onze vaste klanten voor onze kwaliteitsbloemen. Niet alleen voor de kwaliteit, maar ook voor de scherpe prijs. Zo heb je bij ons altijd drie bossen bloemen (40 cm) voor € 6,00. Je leest het goed! Kies drie bosjes bloemen, dat mogen uiteraard drie verschillende zijn, voor slechts € 6,00 euro.

Persoonlijk advies

Bij Tuincentrum Sonneveld hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en uitstekende service. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om persoonlijk advies te geven. Heb je vragen over de verzorging van je bloemen? Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van je boeket!

Bezoek ons Tuincentrum

Wil je ons assortiment snijbloemen zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan ons Tuincentrum in regio Made. Hier vind je niet alleen een uitgebreide keuze aan bloemen, maar ook diverse planten en tuinbenodigdheden zoals potten, gereedschap en meststoffen. Onze medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze en om persoonlijk advies te geven. 

BEZOEK ONZE BLOEMENWINKEL