Snijbloemen

Ben je op zoek naar een kleurrijke bloemenshop met verse snijbloemen in de buurt van Breda? Bij Tuincentrum Sonneveld vind je elke dag verse bloemen van het seizoen. Wij bieden zowel losse snijbloemen als complete boeketten direct klaar om mee te nemen. Stel naar eigen keuze een boeket samen of gebruik de hulp van onze bloembind(st)ers. Heb je een cadeau nodig? Wij maken ook de mooiste vazen op met een bloemarrangement naar keuze in jouw gewenste prijs.

Bloemenwinkel Tuincentrum Sonneveld

Bij Tuincentrum Sonneveld bestel je de mooiste boeketten met of zonder vaas. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jouw boeket klaar staat op het gewenste tijdstip. Geef bij ons de kleur, stijl, prijs en datum van afhalen door en onze bloemisten maken er iets prachtigs van! Heb je specifieke wensen? We bekijken graag samen wat de mogelijkheden zijn.

  • Boeketten in elke prijsklasse (vanaf € 5,-)
  • Specifieke wensen in overleg
  • 3 bossen bloemen voor slechts € 6,00 (40 cm) ALTIJD EEN GROOT ASSORTIMENT
  • Assortiment lange bossen bloemen (60 cm) o.a. rozen, lisianthus, etc.
  • Assortiment losse bloemen (verschillende lengtes) ALTIJD EEN GROOT ASSORTIMENT!

Dus ben je woonachtig in omgeving Zevenbergen, Made, Raamsdonkveer, of Dongen? Kom dan gezellig langs bij Tuincentrum Sonneveld in Wagenberg en ontdek ons prachtige assortiment aan snijbloemen!

Neem contact met ons op

KOM LANGS