Kaarsen

Niets is zo sfeervol als kaarsen in huis of in de tuin. Of het nu gaat om een romantische avond of een gezellig samenzijn, kaarslicht zorgt voor de perfecte ambiance. Bij ons tuincentrum vind je dan ook een uitgebreid assortiment kaarsen in alle soorten en maten. Wat dacht je van stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen en dinerkaarsen? En natuurlijk hebben we bijpassende kandelaars, schalen en dienbladen om het plaatje compleet te maken.

Ook voor buiten hebben we diverse opties zoals sfeervolle fakkels, lantaarns of kaarsen met citronella om de vervelende muggen te verjagen. Wil je iemand herdenken? Dan zijn er speciale grafkaarsen verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, zoals rood en wit. Bij ons vind je alles om het extra gezellig te maken. 

Natuurlijke geuren in huis halen is gemakkelijker dan je denkt met de geurkaarsen van Tuincentrum Sonneveld. Ons ruime assortiment bevat de beste geurkaarsmerken, waaronder Bolsius, Spaas, Woodwick, Bridge Water, Scent chips en I puro.

Geurkaarsen kopen Geurkaarsen kopen Geurkaarsen kopen Geurkaarsen kopen Geurkaarsen kopen Geurkaarsen kopen

Bolsius 
Heeft een breed scala aan geuren die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Spaas 
Biedt geurkaarsen van hoge kwaliteit die lang branden en een subtiel aroma verspreiden.

Woodwick 
Heeft geurkaarsen met een unieke houten lont die zorgt voor een rustgevend knisperend geluid.

Bridge Water 
Biedt een prachtige collectie geurkaarsen in stijlvolle verpakkingen.

Scent chips 
Zijn een geweldige optie voor mensen die graag hun eigen geurcombinaties maken.

I puro 
Heeft geurkaarsen die zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen en een heerlijke geur verspreiden.

Of je nu van bloemige, frisse of kruidige geuren houdt, wij hebben de perfecte geurkaars voor jou. Kom langs bij Tuincentrum Sonneveld en ontdek ons ruime assortiment aan geurkaarsen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste geurkaars die past bij jouw smaak en behoeften.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en interieur artikelen