Mandwerk

Mandwerk potterie is een populaire keuze voor liefhebbers van natuurlijke interieurs. Het gebruik van mandwerk geeft een warme, huiselijke sfeer aan elke ruimte en past goed bij een verscheidenheid aan planten en decoratieve stijlen. Een groot voordeel van mandwerk potten is dat ze ademend zijn, waardoor de planten beter kunnen ademen en vocht opnemen. Daarnaast zijn mandwerk binnenpotten ook duurzaam en milieuvriendelijk, omdat ze vaak zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals zeegras, riet of bamboe.

Ben je op zoek naar nieuwe potterie die niet alleen functioneel, maar ook stijlvol is? Dan zijn onze manden precies wat je zoekt! We hebben een breed scala aan manden in verschillende maten en materialen om uit te kiezen.

Onze manden zijn voornamelijk gemaakt van duurzaam wilgentenen die vaak gevoerd zijn met plastic om ervoor te zorgen dat ze waterbestendig zijn. Maar wist je dat we ook wand- en hengselmanden hebben? 

Als je op zoek bent naar iets unieks, dan bieden onze manden van salim en zeegras het antwoord. Deze worden vaak versterkt met een metalen frame waardoor ze niet alleen stevig zijn maar ook een moderne uitstraling hebben. De originele materialen van het mandwerk maakt dit gedurfde exemplaar een echte aanwinst in elk huis.  

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Binnenpotterie