Tuincentrum Made

Welkom bij Tuincentrum Sonneveld, gelegen op slechts vijf minuten van Made, waar wij u uitnodigen om een wereld van tuinplezier en groen te ontdekken. Ons tuincentrum dichtbij Made is het perfecte toevluchtsoord voor tuinliefhebbers, bloemenenthousiasten, en iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten voor hun groene ruimtes.

Ons Brede Assortiment

Bij Tuincentrum Sonneveld waarderen we de diversiteit van de natuur en bieden daarom een breed scala aan tuinproducten:

  • Planten en Bloemen: Van kleurrijke eenjarigen tot meerjarige planten, we hebben alles om uw tuin tot leven te brengen. Ontdek ook ons ruime assortiment aan kamerplanten voor een groene touch binnenshuis.

  • Tuingereedschap en Accessoires: Alles wat u nodig heeft voor tuinonderhoud, van basisgereedschap tot gespecialiseerde apparatuur.

  • Tuindecoratie: Items om uw tuin een persoonlijke touch te geven, van standbeelden tot waterpartijen.

  • Tuinonderhoudsproducten: Van meststoffen tot ongediertebestrijding, wij hebben de producten om uw tuin gezond en bloeiend te houden.

Persoonlijk advies en expertise

Ons team van deskundige medewerkers is altijd bereid om u te voorzien van gepersonaliseerd advies. Of u nu vragen heeft over plantverzorging, het inrichten van uw tuin, of het kiezen van de juiste tuinmeubelen, wij staan voor u klaar met deskundige begeleiding en tips.

Bezoek ons vandaag nog

Wij nodigen u van harte uit om Tuincentrum Sonneveld te bezoeken en zelf te ervaren wat wij te bieden hebben. Met onze gunstige ligging nabij Made, zijn wij gemakkelijk te bereiken en bieden we een ruime parkeergelegenheid. Beleef een ontspannen dagje uit, inspiratie opdoen en alles vinden wat u nodig heeft voor uw tuin. Bij Tuincentrum Sonneveld dichtbij Made organiseren we regelmatig leuke activiteiten en evenementen voor jong en oud. Van workshops tot seizoensgebonden evenementen, er is altijd iets te beleven. Houd onze website en sociale media in de gaten voor de laatste updates en evenementen.

Onze inzet voor kwaliteit en duurzaamheid

Wij geloven in de kracht van duurzaamheid en streven ernaar om milieuvriendelijke producten en oplossingen aan te bieden. Onze passie voor tuinieren gaat hand in hand met onze inzet voor het milieu. Bij Tuincentrum Sonneveld nabij Made is het onze missie om u te helpen uw tuindromen te realiseren. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en samen uw tuinavontuur te starten. Kom langs en laat u inspireren!

Routebeschrijving vanaf Made