Tuingereedschap

Tuincentrum Sonneveld

In ons tuincentrum kunt u terecht voor een uitgebreide selectie tuingereedschap om uw tuin in topconditie te houden. Ons assortiment omvat diverse soorten tuingereedschap waaronder:

Basisgereedschap
zoals spades, schoppen, harken, schoffels en cultivators om de grond te bewerken en onkruid te verwijderen.

Snoeigereedschap
zoals snoeischaren, takkenzagen en heggenscharen om bomen, struiken en hagen te snoeien.

Bewateringsgereedschap
zoals tuinslangen, sproeiers en gieters om uw planten en bloemen van water te voorzien.  
Natuurlijk hebben wij ook alle benodigdheden om uw gazon er op zijn best uit te laten zien.

Ons tuincentrum biedt tuingereedschap van verschillende merken. 

Elk merk heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen die we graag voor u op een rijtje zetten:

Talentools staat bekend om hun betrouwbare en duurzame gereedschap van hoge kwaliteit. Hun gereedschap is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik. Bovendien biedt Talentools een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Gardena is een gevestigd merk dat al meer dan 50 jaar tuingereedschap van topkwaliteit produceert. Het merk staat bekend om hun innovatieve en ergonomische ontwerpen die het werken in de tuin nog gemakkelijker maken. Gardena biedt een ruime keuze aan gereedschap voor elke taak in de tuin.

Outside Living / Nature biedt een breed scala aan tuingereedschap dat is ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Het merk richt zich op het gebruik van natuurlijke materialen en ecologisch verantwoorde productieprocessen. Bovendien is het gereedschap van Outside Living / Nature ergonomisch ontworpen en gemakkelijk te gebruiken.

Tuingereedschap kopen Tuingereedschap kopen Tuingereedschap kopen

Om een tuin goed te onderhouden is goed gereedschap natuurlijk onontbeerlijk, maar het hoeft niet altijd duur te zijn. Met een spade, een hark en een schoffel kom je een heel eind. Een plantenschepje is vooral in het voorjaar handig om perkplanten te poten.

In ons tuincentrum vind je niet alleen bovengenoemd basisgereedschap. Wij kunnen je ook voorzien van een kantensteker om de randjes langs het gazon mooi recht af te steken, een verticuteerhark om mos uit het gazon te harken, een gras- en bladhark en natuurlijk een goede snoeischaar die overigens ook te koop is voor linkshandigen. Voor het zwaardere werk komt de takkenschaar van pas. Kortom, keuze genoeg om de tuin tip top in orde te hebben en te houden.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment