Tuincentrum Dongen

Tuincentrum Dongen

Tuincentrum Sonneveld hét tuincentrum in de buurt van Dongen waar je terecht kunt voor alles wat je nodig hebt voor jouw tuin en meer. Met ons ruime assortiment, persoonlijke service en deskundig advies zijn wij dé plek voor tuinliefhebbers zoals jij.

Tuincentrum in de buurt van Dongen

Ons tuincentrum ligt dichtbij Dongen en is makkelijk te bereiken. Of je nu op zoek bent naar bloemen, planten, tuingereedschap of tuinmeubelen, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw tuin in topconditie te houden. Bij Tuincentrum Sonneveld vind je de mooiste en meest bijzondere tuinplanten, bloemen en bomen. Ook voor seizoensgebonden producten, zoals kerstbomen en paasdecoratie, ben je bij ons aan het juiste adres.

Ruim assortiment

Ons tuincentrum heeft een ruim assortiment aan tuinartikelen. Onze afdeling tuinplanten is erg divers samengesteld. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment aan klimplanten, kruidenplanten, fruitplanten en bloembollen en zaden. Of je nu een mooie klimop wilt laten groeien, je eigen kruiden wilt kweken of een kleurrijke border wilt aanleggen, wij hebben de juiste planten voor jou. Daarnaast hebben wij ook verschillende woonaccessoires om jouw interieur op te fleuren en gezellig te maken. Denk hierbij aan mooie bloempotten, kaarsen en andere decoratieve items. Ook voor tuingereedschap, tuinmeubelen, potterie en dierenbenodigdheden kun je uiteraard bij ons terecht. 

Persoonlijke service

Bij Tuincentrum Sonneveld vinden we persoonlijke service belangrijk. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de tuinbranche en staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Heb je vragen over welke planten het beste bij jouw tuin passen? Of wil je weten welk tuingereedschap het meest geschikt is voor jouw klus? Wij voorzien je graag van deskundig advies.

Kom langs bij Tuincentrum Sonneveld

Ben je benieuwd geworden naar ons tuincentrum in de buurt van Dongen? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Sonneveld. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en staan altijd voor je klaar. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste producten voor jouw tuin. Tot snel!

Routebeschrijving vanaf Dongen