Bloemen Wagenberg

Welkom bij tuincentrum Sonneveld in Wagenberg, waar we trots zijn op onze uitgebreide collectie bloemen. Of u nu een ervaren tuinier bent of gewoon van bloemen houdt, bij ons vindt u iets dat bij uw smaak past. De hoogste kwaliteit bloemen in wagenberg vind je bij tuincentrum Sonneveld.

Ontdek Onze Bloemen

Ons assortiment varieert van traditionele rozen tot exotische orchideeën, en alles daartussenin. Wij hebben:

  • Seizoensgebonden bloemen: Elk seizoen brengt unieke bloemen. Bezoek ons om de seizoensgebonden hoogtepunten te ontdekken.

  • Huis- en tuinplanten: Naast snijbloemen bieden wij een scala aan planten voor binnen en buiten.

  • KunstbloemenDe mooiste en beste kunstbloemen vind u bij tuincentrum Sonneveld. 

Persoonlijke Service

Onze medewerkers zijn gepassioneerd over bloemen en delen graag hun kennis. Zij helpen u bij het vinden van de perfecte bloem of plant en geven tips over verzorging en onderhoud.

Bezoek Ons

Tuincentrum Sonneveld in Wagenberg is meer dan een bloemenwinkel. Het is een plaats waar liefhebbers van flora samen kunnen komen. Wij nodigen u uit om onze collectie te komen bekijken en inspiratie op te doen voor uw huis en tuin.

Milieubewust en Lokaal

We zijn toegewijd aan duurzaamheid en bieden milieuvriendelijke opties. Onze samenwerking met lokale kwekers garandeert verse, kwalitatieve bloemen. Bij tuincentrum Sonneveld in Wagenberg wachten de mooiste bloemen op u. Kom langs en laat u inspireren!

Routebeschrijving vanaf Wagenberg