Kunst bloemen en planten

Tuincentrum Sonneveld

Onze afdeling met foambloemen, zijdebloemen en -planten is een waar paradijs voor liefhebbers van bloemen. Of je nu op zoek bent naar een prachtige orchidee of een kleurrijk boeket voor in de hal, bij ons vind je het allemaal.

Het fijne aan zijden bloemen is dat ze er net zo mooi uitzien als echte bloemen, maar dan zonder het gedoe van water geven en het vervangen van verwelkte bloemen. Combineer een paar zijden bloemen met echte snijbloemen en je hebt een unieke en prachtige compositie.

Kom gerust langs in ons tuincentrum om onze uitgebreide selectie te bewonderen en inspiratie op te doen voor jouw interieur.

Kunstbloemen kopen Kunstbloemen kopen

Wij hebben een ruim assortiment aan decoratieve bloemen en planten, waaronder ook zijden bloemen van Silk-ka en Countryfield.

De zijden bloemen van Silk-ka staan bekend om hun realistische uitstraling en hoge kwaliteit. Deze bloemen zijn handgemaakt en daardoor bijna niet van echt te onderscheiden.

Countryfield heeft daarentegen een breed scala aan zijden bloemen in verschillende kleuren en maten. Zo vind je bij ons altijd wel een bloem die past bij jouw interieur. Deze zijden bloemen hebben als voordeel dat ze geen onderhoud nodig hebben en lang meegaan.

Kom langs in ons tuincentrum en ontdek onze uitgebreide collectie zijden bloemen en planten. Wij vernieuwen regelmatig ons assortiment zodat wij altijd de nieuwste collecties kunnen aanbieden van merken zoals Silk-ka en Countryfield.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en interieur artikelen